biblioteksutveckling

Region Östergötland

Biblioteksutveckling

Läsfrämjandelyftet: Dansa en dikt

Dansverkstan, Norrköping

Dansa en dikt är en metod där dans och musik stimulerar till läs- och språkinlärning och eget skapande. Dansa en dikt har fokus på funkis.

Dansa en dikt kan användas av alla som vill prova på att kombinera läsning och dans. Metoden grundar sig på fritt skapande utifrån valfri dikt. Deltagare väljer ut och tar med sig en dikt att arbeta med.

Materialet är framtaget av biblioteksutveckling och kulturutveckling Region Uppsala. Materialet finns här Länk till annan webbplats.

Dansverkstan i Norrköping håller i fortbildningen som äger rum i deras lokaler på Lindövägen 72 i Norrköping. (vägbeskrivning till de som anmäler sig)

Samma dag 9-12 håller de i Dansa en bok där man utgår ifrån en bilderbok. Anmäl dig till den här Länk till annan webbplats..

För dig som är med hela dagen finns det flera lunchställen i närheten att välja på.

Dansverkstan Norrköping startade 2011. Idag bedrivs verksamheten i flera stadsdelar i Norrköping och Söderköping där cirka 500 dansare är inskrivna.

Marie Milton, högskoleutbildad danspedagog & danslärare vid Danshögskolan samt Karlstads universitet. Marie har arbetat med dansundervisning på heltid sedan 2009.

Charlotte Wingren, högskoleutbildad danslärare vid Musikhögskolan i Piteå. Charlotte har arbetat som danslärare sedan 2010.

Anmälan är bindande. Om du uteblir debiteras din arbetsgivare (med) 500kr. Du kan överlåta din plats till en kollega. Meddela i så fall detta till Ingrid eller Linda.

Det finns 17 lediga platser kvar. Sista anmälningsdag är den 1 september klockan 23.30.

Skriv ditt förnamn här

Skriv ditt efternamn här

Skriv vilken organisation du tillhör här

Skriv din epostadress här

Skriv om arrangören behöver veta något om din anmälan, kostpreferenser mm

Kontakt

Ingrid Loeld RaschBiblioteksutvecklareBiblioteksutveckling Östergötland
Linda SävhammarBiblioteksutvecklareBiblioteksutveckling Östergötland
Region Östegötlands logotyp

Biblioteksutveckling Östergötland

Region Östergötland
Biblioteksutveckling Östergötland
581 85 Linköping

Organisationsnummer:
23 21 00-0040

Telefon: 010-103 00 00 (växel)

Sociala medier