biblioteksutveckling

Region Östergötland

Biblioteksutveckling

Läsning 3.0 - Kentukis

Goto10 Linköping, Collegium, Teknikringen 7, 583 30 Linköping

Välkommen till Linköpings stadsbiblioteks bokcirkel på Goto 10: Läsning 3.0!

I en tid när teknologi och digitalisering formar vår tillvaro, bjuder vi in dig att utforska denna interaktion genom litteraturens värld. Delta i vår bokcirkel där vi läser och tillsammans diskuterar tre noggrant utvalda romaner som speglar teknikens påverkan på samhället och individen. Upptäck vår samtid och framtida utmaningar genom dessa tankeväckande berättelser.

Inbjuden expert till kvällens samtal om "Kentukis" är Elin Wihlborg, professor i statsvetenskap vid Linköpings universitet. Samtalet leds av Annica Miri Höglund, teamledare team Publika möten, Linköpings stadsbibliotek.

Du kan läsa böckerna eller bara hänga på och lyssna på ett intressant samtal!

Läseschema:

Varför dessa romaner?
Dessa böcker ger unika perspektiv på teknikens komplexa roll i våra liv. Våra samtal efter varje bok ger oss chansen att reflektera över teknikens möjligheter och risker, och hur den påverkar vår mänsklighet. Vårt mål är att utveckla en djupare förståelse och ett ansvarsfullt förhållningssätt till den teknik som omger oss.

Bokpresentation: "Kentukis" av Samanta Schweblin
Stig in i en värld där övervakningsteknologi blir alltmer närvarande. Den här spännande episodromanen visar hur teknologin kan undergräva privatlivet och förändra vår syn på autenticitet och säkerhet.

Flexibelt deltagande
Du är välkommen att delta i en diskussion, några av dem, eller alla – valet är ditt! Varje bokcirkelträff erbjuder en unik chans att djupdyka i olika teman, så känn dig fri att välja de tillfällen som passar ditt intresse och schema bäst.

Kom och diskutera med oss! Vi ser fram emot att välkomna dig till engagerande samtal som spänner från vår nutid till framtiden. Varmt välkommen till en berikande litterär resa!

Anmälan
Läs mer och anmäl dig på Goto10:s hemsida Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Arrangör: Linköpings stadsbibliotek Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster., Biblioteksutveckling Östergötland, Internetstiftelsen Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Kontakt

Linda SävhammarBiblioteksutvecklareBiblioteksutveckling Östergötland
Region Östegötlands logotyp

Biblioteksutveckling Östergötland

Region Östergötland
Biblioteksutveckling Östergötland
581 85 Linköping

Organisationsnummer:
23 21 00-0040

Telefon: 010-103 00 00 (växel)

Sociala medier