biblioteksutveckling

Region Östergötland

Biblioteksutveckling

Att göra bra utställningar

Foto: Jonas Karlsson, Östergötlands museum

Östergötlands museum, Linköping

Östergötlands museum bjuder in Götabibliotekens medarbetare till en halvdagsutbildning om grunderna i utställningsproduktion.

Välkommen till en inspirationsträff och grundläggande utbildning, exklusivt för Götabibliotekens medarbetare, om grunderna i utställningsproduktion. Hur skriver vi bäst texter till våra skyltar? Vad är viktigt att tänka på innan man startar upp processen för att sätta samman en utställning? Och vad fyller föremål för olika funktioner i en utställning?

Personal från Östergötlands museum och Kulturarv Östergötland visar och berättar om processen, från idé till utställning och ger tips och exempel. Vi kikar på olika exempel ur utställningarna på Östergötlands museum, liksom i en pågående utställningsproduktion. Ni får även med er ett häfte med checklistor och tips hem.

Dagen börjar med lite fika och efter avslutning finns möjlighet att på egen hand titta runt ytterligare i museets utställningar.

Maxantal 25 personer. Först till kvarn, om stort intresse, fördelas platser mellan fler bibliotek.

Vid frågor om innehåll i denna dag, kontakta arrangören Kulturarv Östergötland: Karolina Hallstedt, verksamhetsutvecklare tel. 013 - 23 03 33, karolina.hallstedt@ostergotlandsmuseum.se

Ingen kostnad, men anmälan är bindande. Det går också bra att överlåta plats till en kollega, kontakta då Peter Åkesson. Om du uteblir debiteras din arbetsgivare med 500kr.

Det finns 16 lediga platser kvar. Sista anmälningsdag är den 23 maj klockan 18.00.

Skriv ditt förnamn här

Skriv ditt efternamn här

Skriv vilken organisation du tillhör här

Skriv din epostadress här

Skriv om arrangören behöver veta något om din anmälan, kostpreferenser mm

Kontakt

Peter ÅkessonBiblioteksutvecklareBiblioteksutveckling Östergötland
Region Östegötlands logotyp

Biblioteksutveckling Östergötland

Region Östergötland
Biblioteksutveckling Östergötland
581 85 Linköping

Organisationsnummer:
23 21 00-0040

Telefon: 010-103 00 00 (växel)

Sociala medier